Lagbanner
Alvarez klar för West Ham

Alvarez klar för West Ham

Sommarens första nyförvärv klart.

West Ham har signat Edson Alvarez. Sommarens första nyförvärv eller andra hur man nu vill se det. För West ham har skrivit kontrakt tidigare i sommar med 17 årige Sean Moore. Men om man ser till seniorotruppen så är Alvarez första nyförvärvet med endast två dagar kvar till premiären.

25 årige mexikanaren Edson Alvarez har skrivit på för fem år fram till sommaren 2028 med West Ham. Han kommer närmast från nederländska Ajax. Köpesumman är som vanligt hemlig men det har pratats om £32 miljoner + ytterligare £3 miljoner i tillägg.

Alvarez är mittfältare och nog främst som en defensiv mittfältare om jag förtått det hela rätt. Han har gjort hela 69 landskamper för sitt Mexiko som förövrigt vann CONCACAF Gold Cup nu i sommar med Alvarez som viktig kugge i laget.

2019 anslöt Alvarez till Ajax från sin ungdomsklubb América. Nu fyra år senare blir det West Ham och London som är Alvarez adress. Alvarez säger att han är väldigt glad över att ha kommit till West Ham och att få chansen att spela i Premier League. Det är en dröm för mig och min familj säger han på en mycket god engelska.

David Moyes säger att han är mycket nöjd med att Alvarez anslutit. Vi behövde förstärka mittfältet och där har vi fått tag på en bra spelare i Alvarez. Han är en erfaren spelare med internationell rutin.

Edson Alvarez kommer att spela med nummer 19 på tröjan.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-sign-edson-alvarez 
https://www.whufc.com/news/seven-things-you-need-know-about-west-ham-uniteds-new-midfielder-edson-alvarez 
https://www.whufc.com/news/valuable-addition-edson-alvarez-analysed 
https://www.whufc.com/news/edson-alvarez-why-ive-chosen-no19-shirt-west-ham-united 

Varmt välkommen och stort lycka till i West Ham Edson Alvarez

Arne Söderlund2023-08-10 16:58:00
Author

Fler artiklar om West Ham