Lagbanner
Dags för ett tråkigt landskampsuppehåll igen

Dags för ett tråkigt landskampsuppehåll igen

Då var det dags för det tredje landskampsuppehållet. Det är för mycket med tre landskampsuppehåll på lika många månader. Tråkigt är det också. Tyvärr blir det fler och fler landskamper. Åtminstone känns det så.

West Ham har 11 spelare på landslagsuppdrag. 

Jarrod Bowen är fortsatt med i den engelska truppen. England som redan är klara för nästa år EM ska avsluta EM-kvalet hemma mot Malta fredag 17/11 och åker sedan till Nordmakedonien och spelar på måndag 20/11 sin avslutande match.

Tomas Soucek och Vladimir Coufal är uttagna till Tjeckiens matcher borta mot Polen fredag 17/11 och hemma mot Moldavien måndag 20/11. Tjeckien ligger tvåa i sin grupp 2 poäng för Polen.

I Grekland är Dinos Mavropanos uttagen de möter Nya Zeeland i en vänskapsmatch fredag 17/11 för att sedan spela mot Frankrike i EM-kval tisdag 21/11. Grekerna har en liten chans att gå till EM men lär förmodligen gå miste om att bli klara för spel i EM.

Alphonse Areola finns med i den franska truppen som EM-kvalar mot Gibraltar hemma lördag 18/11 och Grekland borta tisdag 21/11. Frankrike är klara för EM.

Callum Marshall finns med i Nordirlands trupp. De möter Finland borta i EM-kval fredag 17/11 och sedan Danmark hemma måndag 20/11 också i EM-kval. Nordirland är redan utslagna i kvalet.

Edson Alvarez och hans Mexiko har kvartsfinal i CONCACAF Nations League mot Honduras. Första matchen spelas borta fredag 17/11 och hemmamatchen spelas tisdag 21/11.

Jamaica och Michail Antonio spelar också kvartsfinal i CONCACAF Nations League. De möter Kanada fredag 17/11 på hemmaplan och bortareturen spelas tisdag 21/11.

I Marocko var/är Nayef Aguerd uttagen till deras VM-kval mot Tanzania bort tisdag 21/11. Obekräftade uppgifter har dock kommit om att Aguerd dragit på sig någon form och skada och därför inte kan delta. Återstår att se hur det stämmer eller ej.

Mohammed Kudus är med i Ghanas trupp som VM-kvalar mot Madagaskar hemma fredag 17/11 och Komorerna på bortaplan tisdag 21/11.

Gabriel Caliste en av våra unga spelare fyller 17 år på lördag 18/11. Han är uttagen i Mauritius trupp som VM-kvalar mot Kamerun borta lördag 17/11 och Angola hemma tisdag 21/11. Så det kanske blir en landslagsdebut i fördelsdagspresent för Caliste.

Ett antal andra unga spelare har också blivit uttagna till diverse ungdomslandskamper. 

Patrick Kelly och Michael Forbes är med i Nordirlands U-21 trupp. Sean Moore finns med i den irländska U-19 truppen. Finlay Herrick finns med i Englands U-17 trupp som spelar VM. Krisztián Hegyi som är utlånad till Stevenage finns med i Ungerns U-21 trupp.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-november-internationals-all-you-need-know 
 

Arne Söderlund2023-11-14 17:23:00
Author

Fler artiklar om West Ham