Lagbanner
Dags för landskamper

Dags för landskamper

Höstens första landslagsuppehåll stundar.

Då var det dags igen för ett uppehåll i ligaspelet, tyvärr måste jag säga. Hade varit roligt om vi fått fortsätta att rulla på den fina start vi fått i ligan.

Tomas Soucek och Vladimir Coufal är uttagna i Tjeckiens trupp. De möter Albanien hemma på torsdag i EM-kval och Ungern borta på söndag i en vänskapslandskamp.

Alphones Areola och hans Frankrike möter Irland hemma i EM-kval på torsdag och vänskaps spelar mot Tyskland borta på tisdag nästa vecka.

Konstanios Mavropanos är med i Greklands trupp som EM-kvalar mot Nederänderna borta på torsdag och Gibraltar hemma på söndag. Återstår dock att se om han är i speldugligt skick.

Mohammed Kudus är med i Ghanas trupp som kvalar i Afrikanska mästerskapen. De möter först Centralafrikanska Republiken hemma på torsdag och sedan vänskapsspelar de hemma mot Liberia tisdag nästa vecka.

Said Benrahma finns med i Algeriets trupp som redan kvalificerat sig för slutspelet i Afrikanska mästerskapen. De kvalspelar mot hemma mot Tanzania på torsdag samt vänskapsspelar borta mot Senegal tisdag nästa vecka.

Nayef Aguerd och hans Marocko är också de klara för de Afrikanska mästerskapen. De avslutar sitt kval mot Liberia hemma på lördag och vänskapsspelar mot Burkina Faso i Frankrike tisdag nästa vecka.

Maxwel Cornet och hans Elfenbenskusten kvalspelar till de Afrikanska mästerskapen mot Leshoto hemma på lördag och Mali hemma på tisdag i en vänskapslandskamp.

Michail Antonio och Jamaica spelar i CONCACAF Nations League hemma mot Honduras på lördag och hemma mot Haiti på onsdag nästa vecka. Uppdatering 6/9. Antonio missar landskamperna för Jamaica pga personliga omständigheter.

Edson Alvarez finns med i Mexikos trupp som vänskapsspelar två matcher i USA mot Australien på söndag och Uzbekistan på onsdag.

Ett gäng unga spelare i West Ham ska också spela landskamper. Michael Forbes, Callum Marshall och Patrick Kelly för Nordirland U-21. Krisztian Hegyi för Ungern U-21. Finn Herrick i England U-18. Sean Moore Irland U-19. Josh Briggs Nordirland U-19. Emeka Adiele och Jethro Medine England U-17. 

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-september-internationals-all-you-need-know

TV: West Ham höll undan och tog tre poäng mot Luton
 

Arne Söderlund2023-09-04 17:06:00
Author

Fler artiklar om West Ham