Delade poäng på London Stadium.

X i kupongen när Everton kom på besök till London Stadium. En match som hela tiden kändes som att den var på väg till en seger för The Hammers.

Första halvlek.

West ham gjorde fyra byten i start-elvan sedan senaste matchen mot Sheffield. Randolph som kom in nu under januari fönstret fick direkt förtroende mellan stolparna i David Moyes start-elva. Snodgrass, Diop och Fornals var de tre andra. Där de två förstnämnda var efterfrågade var efterfrågade av undertecknad.

West Ham började matchen bäst med en nästan direkt chans av Robert Snodgrass mär han testade Pickford i Evertonmålet efter bara sex minuter. West ham gasade och i den 19:e minuten var Haller nära att nicka in bollen efter ett fint inlägg av Noble men bollen gick precis utanför stolpen. Desto närmre var det i den 25:e minuten när Haller kom i ett halvt friläge efter en åter en passning ifrån Noble. Ett hårt men lågt skott som Pickford kunde reflex rädda.

Randolph i West Ham målet fick en lugn start på matchen, det var inte förrän i den 32:e minuten som han fick känna ordentligt på bollen när han fick plocka den på mållinjen när Walcott försökte hitta nätet.

West Ham kändes vassare i den första halvleken. Fabian Delph fällde Manuel Lanzini ute vid sidlinjen och frispark West Ham. Robert Snodgrass hittade Issa Diops huvud med sin vassa vänster och 1-0 West Ham.

Ett lag är alltid som mest sårbara när de har gjort mål och det bevisade sig efter tre minuter. Randolph försökte rädda bollen från att gå ut för en hörna men han hann tyvärr inte, istället hörna för Everton. Lucas Digne till Mason Holgate som skarvade den vidare till Dominic Calvert- Lewin som kunde nicka in bollen och 1-1.

Sista minuten av halvleken kom Zabaleta på högra kanten. Zabaleta väggade med Snodgrass där han hittade en inrusande Pablo Fornals i mitten av straffområdet. Pickford rädddar på ren ishockeymålvakt maner med vänstra handen och hörna till West Ham.

Andra halvlek.

Andra halvlek saknade de riktigt farliga lägena men skulle något av lagen ta ledningen så skulle det vara West Ham. Haller var närmst för West Ham att återta ledningen efter att han nickade hårt på Cresswells inlägg. Pickford fick problem med bollen och tappade balansen och var sånär att trilla in med bollen i eget mål.

Snodgrass fick det sista försöket i matchen när han bröt in från högerkant och sköt på en täckande Lucas Digne, bollen fick en konstig studs och ställde Pickford i Everton målet men han hann precis slå ut den till hörna innan den hann studsa in i mål.

Delade poäng på London Stadium alltså. Kommentarerna från bland annat Declan Rice till whufc.com efter matchen är att de känner en trygghet i David Moyes och i sig själva. Han säger också att spelarna känner att de har något att bygga vidare på.
Vi får hoppas att tre poängarna börja komma in nu då. Vi börjar med Leicester nu på onsdag!