Förlust på Anfield
Bowen tvingades tyvärr kliva av.

Ett tappert West Ham lyckades hålla jämna steg mot Liverpool, men det räckte inte hela vägen till poäng.

West Ham tvingades till spel utan Rice som saknades till följd av sjukdom lämnads utanför truppen. Lanzini klev in på mittfältet istället och gjorde en gedigen insats.

Matchen hade knapp börjat när Salah frispelades och Fabianski tvingades till en bra räddning.
Hammers stod annars upp bra och Antonio skapade två chanser som kunde blivit riktigt farliga.

Men Liverpool skulle ta ledningen. Efter 27 minuter serverades Mané öppet mål av Alexander Arnold. Målet VAR-granskades och Mané var verkligen på gränsen, men jag tror faktiskt att han var onside och att målet korrekt godkändes även om det kändes tungt.

Liverpool var sedan mycket nära 2-0, men Cresswell lyckades få bort bollen på mållinjen. Med några minuter kvar av halvleken fick West Ham sin bästa målchans i matchen. Johnson slog en djupledsboll och Fornals kom helt ensam med Alisson, men lobben blev för lös och Liverpool kunde rensa på mållinjen och inte heller returen lyckades vi förvalta. Sådana lägen måste sitta mot så bra lag!

I andra halvlek fick Lanzini ett jätteläge när hans första avslut täcktes och han fick tillbaka bollen och egentligen hade hela målet att skjuta på, men bollen flög en bra bit över.
Antonio frispelades sedan av Mark Noble, men inte heller han lyckades förvalta sin möjlighet.

Liverpool vann, men vi gjorde en betydligt bättre match än vad åtminstone jag hade väntat mig och det är faktiskt ofattbart att vi inte lyckades göra mål i matchen.

Antonio var dock tillbaka på allvar och ställde till det för Liverpool-försvaret. Avsaknaden av Rice var inte heller så gigantisk som befarats, Soucek gjorde en bra match och Lanzini var riktigt vass på mittfältet.

Oroväckande är att Bowen tvingades kliva av, han ska undersökas på måndag och vi får verkligen hoppas att det inte är allvarligt!

Avslutningsvis tror jag förvisso att Liverpool spelar på ett sätt som passar oss väldigt bra, på samma sätt som Southampton passar oss väldigt dåligt, men den här insatsen ger mig gott hopp om att vi kan ge Sevilla en rejält match. Jag längtar verkligen till torsdag!