Lagbanner
Villa Park, 2022-08-28 15:00

Aston Villa - West Ham

Inför Aston VIlla - West Ham

Inför Aston VIlla - West Ham

Det är två lag som underpresterat i säsongsinledningen som drabbar samman på Villa Park under söndagseftermiddagen.

West Ham har inte gått att känna igen alls under säsongsinledningen. Efter tre matcher är West Ham det enda laget med noll poäng efter tre spelade matcher. Detta trots att kärnan i laget är intakt har spelet hackat. Flera av förra säsongens nyckelspelare som Rice, Bowen och Antonio har inte alls kommit igång och vi måste få se en uppryckning nu mot Aston Villa.

Vid sidan av ligaspelet har det kvalats till Conference League, där Hammers slagit ut Viborg med övertygande siffror. Scamacca har startat och gjort mål i båda de mötena och det rycktas inför att han ska få starta mot Aston Villa. Scamacca är en prestigevärvning som kom för en hög summa och i och med att West Ham inte gjort ett enda mål i ligan hittills hade det varit väldigt underligt ifall vi inte får se vår italienare från start.

Moyes förväntas ställa upp med följande startelva:

Fabianski
Johnson, Zouma, Kehrer, Cresswell
Rice, Soucek
Bowen, Fornals, Benrahma
Scamacca

Aston Villa var det många experter som trodde på inför säsongen skulle göra en bra säsong och kriga om placeringarna 7-10. Men starten har inte alls varit vad fansen hoppats på. Trots ett ganska enkelt spelschema har de endast en seger på de första tre matcherna och frågetecken kring Gerrard som tränare har höjts.


Förra säsongen vann West Ham båda mötena med 2-1 respektive 1-4. Förhoppningsvis kan vi göra en lika bra match på Villa Park som förra säsongen och ta de tre första poängen.
Enligt spelbolagen är Aston Villa favoriter i matchen med sen segerchans på ca 45%.

Coyi!

Emanuel Andersson2022-08-28 11:20:00
Author

Fler artiklar om West Ham