Lagbanner
Inför: Crystal Palace- West Ham United

Inför: Crystal Palace- West Ham United

West Ham tar ett stort kliv över Themsen och landar på Selhurst Park för ett möte mot Crystal Palace.

Premier Leauge börjar lida mot slut och West Ham har tagit många viktiga poäng under kalenderåret 2023 något vi måste fortsätta med. West Ham behöver studsa tillbaka efter förlusten i onsdags mot Liverpool hemma på London Stadium och för att inte bli för ingående i den matchen så kan vi lämna det vid, DET VAR STRAFF!
I alla fall, i och med Bournemouth seger nere på St Mary Stadium i veckan innebär detta att West Ham halkar ned på 15:e plats i Premier Leauge. Men tabellen är så pass tight att vid en West Ham vinst mot Palace så åker vi upp på en 12:e plats.


West Ham United XI

Areola
Coufal- Zouma- Aguerd- Cresswell
Soucek- Rice
Bowen- Paqueta- Benrahma
Antonio

Matcherna duggar tätt nu i slutskedet av säsongen och nackdelen är att spelarna blir slitna. David Moyes nämner under presskonferensen att han och hans tränare ska ha haft en check av spelarnas fysiska status men i dagsläget finns det inga indikationer på att fler spelare än Scamacca inte kommer att vara med i truppen. Jag tror att Moyes har hittat en startelva som han känner att han kan spela kontinuerligt nu och av den anledningen tror jag att startelvan från Liverpool blir intakt.
Vidare fortsätter Moyes att berömma Crystal Palaces Roy Hodgson som har gått väldigt bra sedan han tog över. Det mest positiva som nämndes under Moyes presskonferens förutom skadeläget var att Moyes har sett hur Paqueta har vuxit in sig i Premier Leauge. Brasilianaren som har varit fantastisk de senaste matcherna har verkligen fått en uppsving under 2023.

Come On You Irons!

Eric2023-04-28 21:09:00
Author

Fler artiklar om West Ham