Lagbanner
London Stadium, 2023-11-01 20:30

West Ham - Arsenal
3 - 1

Inför cupmatch mellan West Ham-Arsenal

Inför cupmatch mellan West Ham-Arsenal

Formen börjar dala för Hammers och på onsdagskvällen kommer obesegrade serietvåan på besök för cupmatch.

West Ham har hela laget tillgängligt, men vi lär kunna förvänta oss en hel del roteringar med tanke på att vi möter Brentford på lördag. Risken finns därmed att spelare (Inga, Fornals, Benrahma) som var fruktansvärt bleka när de fick chansen mot Olympiakos kommer få chansen från start igen. 

Vad Arsenal beträffar så har de imponerat i ligan och de lär också rotera för att fokusera på att gå om Tottenham och ta över serieledningen. De saknar Timber, Partey och Jesus så om de roterar på det så kommer de komma till start med en långt ifrån ordinarie elva. 

Det skulle i så fall öppna upp för skräll för West Ham, likväl ska det tilläggas att Arsenal kunde städa av Sheffield United med 5-0 utan att förta sig så de borde inte vara speciellt slitna. Med det sagt möter de Newcastle på lördag och det är givetvis en mycket viktigare match för dem.

Det här kommer bli en tuff match och med en nedåtgående formspiral kommer det bli ännu svårare, men kanske har Arsenal allt fokus på ligan och det är väl det som kan tala för West Ham, efter senaste veckan har jag tyvärr ingen tillit till att Hammers skulle klara av ett påkopplat Arsenal. 

Come On You Irons!

TV: West Ham föll tungt hemma mot Everton
 

Jesper JesperWHU2023-10-31 08:32:00
Author

Fler artiklar om West Ham