Lagbanner
Inför Liverpool FC- West Ham United FC Carabao cup

Inför Liverpool FC- West Ham United FC Carabao cup

West Ham seplar kvartsfinal i Carabao cup på Anfield under onsdagen.


Efter att ha slagit ut Londonrivalen Arsenal i en imponerande 3-1 seger på London Stadium senast, väntar nu Liverpool i kvartsfinalen.

West Ham startade senast mot Arsenal med en start startelva, en startelva som vi annars har sett i Premier Leauge. West Ham har vunnit gruppen i Europa Leauge och spelat upp sig i Premier Leauge samtidigt som man nu står i kvartsfinal i Carabao cup. Jag tror att Moyes ställer ett slagkraftigt lag på planen även denna matchen. Anledning tror jag främst är att Moyes, likt hela laget samt alla andra i fotbollsvärlden vill samla titlar och med lite mersmak sedan förra årets titelvinst i Conference Leauge tror jag att han, likt alla andra, vill ha mer.

West Ham United XI

Areola
Coufal- Mavropanos- Aguerd- Emerson
Soucek- Alvarez
Kudus- Paqueta- Benrahma
Bowen


Jag skulle gissa att Moyes ställer upp med ungefär samma lag som han gjorde senast mot Arsenal i Carabao cup. Skillnaden är enbart att Areola kommer in i målet nu efter en tids skada för att få match i sig innan juluppehållet.
Benrahma behöver spela för att hålla igång samtidigt som Kudus, Paqueta och Bowen är våra bästa offensiva spelare. Hade vi ställts mot ett sämre lag på pappret än Liverpool tror jag att det hade funnits chans att dessa spelare vilar men nu tror jag inte att Moyes ställer upp med ett ”sämre” lag än vad han gjorde sist.

På skadefronten är det i skrivandesstund enbart Antonio som ej är tillgänglig för spel.


Motståndarna Liverpool har gjort ett starkt år än så länge. De avsluta förra säsongen starkt i Premier Leauge men klarade inte att kvalificera sig för Champions Leauge, de spelar precis som vi i Europa Leauge denna säsongen där de också har gjort sig klara för fortsättning. Om Moyes är sugen på fler titlar så tror jag att Klopp är än mer sugen på revansch denna säsongen.


Come On You Irons!

TV: West Ham tog tre poäng mot Wolves
 

Eric2023-12-19 19:54:00
Author

Fler artiklar om West Ham