Lagbanner

-

Inför: Manchester City - West Ham

Inför: Manchester City - West Ham

West Ham slarvade bort segern i förra matchen mot Brighton efter tappad 3-1 ledning och resulterade till placering på nedflyttning inför denna omgången.. Manchester City vann förra mötet med 5-0 och någon poäng i denna matchen får ses som en bonus.

Sedan förra matchen har det hänt intressanta saker i West Ham. Kevin Nolan har anlsutit som hjälptränare för A-laget och kommer förhoppningsvis bidra med sin kompetens och ledaregenskaper.
Skadeläget i truppen är helt okej inför matchen. Felipe Anderson är tillbaka i träning och kommer eventuellt kunna sitta på bänken. Nyförvärvet som blev klar på deadline day Jarrod Bowen är tillgänglig för spel och kommer troligtvis att få debutera.  Noble har sagt i intervjuer i veckan att han gillar det han sett hittills på träningarna ifrån Jarrod. Förhoppningsvis kommer han vara en viktigt pussebit till att säkra kontraktet. Moyes kommer antagligen ställa upp med en väldigt defensiv startelva, eftersom att det är Manchester City som är motståndaren. Moyes kommer därför troligen välja en fembackslinje och skulle kunna vara uppställd enligt följande:

Fabianski
Fredricks, Diop. Ogbonna, Cresswell, Masuaku
Rice, Noble, Soucek
Antonio, Haller

Förra mötet slutade 0-5 till Manchester City och Sterling gjorde hattrick, men Sterling är skadad och kommer att missa matchen. Dock har City har den bredaste truppen i ligan och  finns gott om ersättare till honom. City har gett upp ligan och fokuset är på Champions League istället och förhoppningsvis har det svårt att hitta motivationen till denna matchen. De är just nu placerade i ett ingenmansland, 22 poäng upp till Liverpool och 10 poäng ned till Chelsea för att tappa direktplatsen till Champions League nästa säsong.

Coyi!

 

Emanuel Andersson2020-02-09 05:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham