Lagbanner
Inför Manchester United- West Ham United

Inför Manchester United- West Ham United

Efter två raka vinster, sju mål framåt och endast 1 mål insläppt så känns Manchester United borta som en värdig motståndare i en fortsatt jakt på överlevnad. Manchester United kämpar också för hur deras säsong ska sluta, med CL-plats eller inte.

I och med vinsten mot Watford senast och att samma Watford förlorade mot en starkt Manchester City med 4-0 under tisdagen så känns säsongen ganska säker för West Hams del. Det ska dock inte vara en ursäkt för att sluta kämpa och kriga för varje poäng så att vi själva kan säkra våran existens i landets högsta serie. 

Laget har hittat en fantastisk form de senaste matcherna. Antonio spottar in mål som om hans liv hängde på det, Bowen levererar mer i spelet med sina framspelningar än vad jag någonsin vågat tro, Soucek har övertygat oss om att vi måste ha han kommande säsonger och Rice bevisar gång på gång varför han är Englands framtid. Listan kan fortsättas göra lång med spelare som levererar för tillfället t.ex Ogbonna, Johnson och Noble för att nämna några till.

Inför matchen mot Manchester United ser jag ingen anledning till att ändra startelvan sedan sista.

West Ham United XI
Fabianski
Johnson-Diop-Ogbonna-Cresswell
Rice-Soucek-Noble
Fornals-Bowen
Antonio

Manchester United ligger i skrivandets stund på 5:e plats i tabellen och har hugg på CL-plats när säsongen drar ihop sig. Lika tajt som det är i botten, lika tajt är det i toppen. Mellan tabell trean och tabell sjuan skiljer det enbart 4 poäng. 

Manchester United kommer senast ifrån en förlust mot Chelsea som just nu ligger på tredje plats. Noterbart är att Manchester United möter Leicester i sista matchen som har samma poäng som Manchester United så denna matchen mot oss är verkligen viktig för hur deras säsong ska summeras i slutänden.

Senaste matchen vann West Ham med 2-0 på London stadium efter en otrolig frispark ifrån Aaron Cresswell

Come On You Irons!

Eric2020-07-21 21:35:24
Author

Fler artiklar om West Ham