Lagbanner
London Stadium, 2023-04-20 21:00

West Ham - AA Gent

Inför returen på London Stadium

Inför returen på London Stadium

West Ham stod för en beklämmande blek insats i Belgien förra veckan, men likväl ger 1-1 ett bra utgångsläge inför avgörandet på hemmaplan.

Vi får hoppas att Hammers självförtroende fått en skjuts av upphämtningen mot Arsenal för om vi spelar lika blekt som i förra mötet mot Gent så kommer det här bli tufft.

Scamaccas säsong tycks tyvärr vara över, men i övrigt har vi ett i stort sett ordinarie lag att tillgå och tack vare den såväl starka som oväntade poängen i söndags så finns möjlighet för Moyes att mönstra en riktigt stark elva.

Första mötet var som sagt i det närmaste ett dåligt skämt, vi var så otroligt passiva och fick stå och titta på medan Gent trillade boll på vår planhalva, så får det inte se ut! Faran med en annan matchbild är dock att det kan tänkas att Gent kan kontra, men med det sagt ska vi vara ett eller ett par nummer större.

Skulle vi åka ur Europa Conference League imorgon kväll så kan jag inte betrakta vår insats i turneringen som något annat än ett fiasko. Det spelar i så fall ingen roll att vi städat av motstånd som är betydligt sämre än vad vi är tidigare i turneringen, vi måste lösa det här helt enkelt. Vi får hoppas att det går vägen.

Come On You Irons!

TV: Dramatik när Gent kryssade mot West Ham

JesperJesperWHU2023-04-19 11:12:00
Author

Fler artiklar om West Ham