Lagbanner
Inför: Southampton FC- West Ham United FC

Inför: Southampton FC- West Ham United FC

Då var det återigen dags för match igen i ligan efter ett lyckat landslagsuppehåll för våra West Ham spelare. September bjuder på ett tufft men otroligt spännande spelschema. Förutom ordinarie matcher i Premier Leauge börjar även Europaspelet för West Ham samt ligacupen. Sex stycken matcher är planerade under månaden med den första matchen redan i morgon borta mot Southampton.


West Ham är obesegrade på sina första tre matcher efter vinster mot Newcastle och Leicester samt ett oavgjort resultat senast mot Crystal Palace.  Som alla vet vid detta laget innebär september månad också ett slut på transfer fönstret. Ett fönster som vi, efter mycket om och men, får se som lyckat.

Vilka av de nya spelarna som vi kommer få se redan mot Southampton är ännu oklart men jag skulle tro att Zouma går in i startelvan direkt istället för Dawson. Kral och Vlasic förmodar jag finns med på bänken och kommer att bli inbytta för att få känna på tempo och så vidare i Premier Leauge. Areola kommer att få vänta med speltid till antigen Europa Leauge alternativt till Ligacupen även fast jag personligen hade velat se han i mål.

I övrigt förutsätter jag att Moyes ställer upp med samma lag som sist. Offensiven har gått otroligt bra och det har varit stabilt defensivt.

West Ham United XI

Fabianski
Coufal-Zouma-Ogbonna-Cresswell
Soucek-Rice
Bowen-Benrahma-Fornals
Antonio


Lördagens motståndare Southampton har haft det desto svårare i sin start på säsongen. The Saints började säsongen med en förlust mot Everton och har följt upp de två efterföljande matcherna med oavgjorda resultatet mot Manchester United och senast mot Newcastle.
Southampton har gått miste om den mål säkra Ings som anslöt till Aston Villa under sommaren Man litar istället på nyförvärvet Armstrong, senast i Blackburn Rovers, Championship.

West Ham bär på favoritskapet och sett till inledningen så gör man det med rätta. Detta blir en bra start på en tuff september månad med många roliga och intressanta matcher.

Come On You Irons!




 

Eric2021-09-10 22:29:44
Author

Fler artiklar om West Ham