Lagbanner
London Stadium, 2023-05-21 14:30

West Ham - Leeds United

Inför: West Ham - Leeds

Inför: West Ham - Leeds

West Ham förväntas rotera laget i och med avancemanget till finalen i Conference League. Medan Sam Allardyces Leeds kämpar för överlevnad med endast två omgångar kvar.

West Ham har kommit tillbaka till London efter en oförglömlig kväll i torsdagskväll där det mesta hände och avancemanget till Conference League finalen 7e juni i Prag blev säkrat. Avancemanget kommer med största sannolikhet påverka laguttagningen till Leeds med en kraftigt roterande startelva, i och med att kontraktet till 99,9% redan är säkrat.

Således är en förväntad startelva svår att förutse, men inte långt ifrån elvan nedan:
Fabianski
Johnson, Kehrer, Ogbonna, Emerson
Downes, Soucek
Fornals, Lanzini, Cornet
Ings

Däremot för Leeds är detta säsongens hittills viktigaste match och dem placerar sig just nedanför nedflyttningsstrecket. Formen för bortalaget är väldigt svag och endast två poäng dem senaste sju matcherna har inkasserats. Numera är det Sam Allardyce, West Hams tidigare tränare som har fått uppdraget att rädda Leeds kvar.


I och med att West Ham kommer att rotera laget är utgångsläget i matchen väldigt oviss. Förhoppningsvis kan vi få se en glimt av yngre talanger i matchen men Mubama borde åtminstone få en del speltid.  Enligt spelbolagen är West Ham knappa favoriter med ca 38% chans till seger.

Coyi!
 

Emanuel Andersson2023-05-20 15:15:00
Author

Fler artiklar om West Ham