Lagbanner
London Stadium, 2023-02-25 16:00

West Ham - Nottingham

Inför West Ham - Nottingham Forest

Inför West Ham - Nottingham Forest

Årets hittills viktigaste match för att hålla sig kvar utspelar sig på London Stadium i kampen om att hålla sig kvar i Premier League.

West Ham ligger just nu på nedflyttningsplats och behöver vända den negativa trenden snarast för att undvika nedflyttning. Det är fortsatt en del skadebekymmer i truppen: Zouma, Paqueta och Cornet är nära att vara spelklara men osäkert kring deras involvering mot Nottingham Forest. Ings närmare sig matchform enligt Moyes men osäkert ifall han kan starta. West Ham förväntas stalla upp enligt följande:

Fabianski
Coufal. Kehrer, Ogbonna, Aguerd, Emerson
Rice, Soucek
Bowen, Antonio Benrahma

Nottingham Forest är nykomlingar och placerar sig inför mötet på en 13e plats fem poäng före West Ham i tabellen. Forest kommer med positiv energi till matchen efter att lyckats ta en poäng i senaste matchen mot regerande mästarna Manchester City. Jesse Lingarrd som gick till Forest inför säsongen är tveksam till spel.


Detta är en oerhört viktig match för båda lagen i kampen om att hålla sig kvar i tabellen. West Ham behöver börja ta tre poängare och få igång målskyttet. Just nu leder Bowen interna skytteligan på fyra mål i Premier League vilket är en av flera faktorer varför vi ligger där vi ligger. Vid förlust är det mycket möjligt att det blir Moyes sista match som tränare för klubben.

COYI!

TV: PL-studion om Moyes West Ham

 

Emanuel Andersson2023-02-25 05:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham