Lagbanner
Inför West Ham United- Aston Villa

Inför West Ham United- Aston Villa

Efter ett positivt resultat i Europa Conference Leauge är det återigen dags för Premier Leauge. West Ham som hade en riktigt dystert resultat senast borta mot Brighton ska försöka nå åter igen ett positivt resultat på London Stadium.

Trots att resultaten har blandat och gett denna säsongen för West Hams del har man haft en positiv utveckling i Europaspelet. Under torsdagen var laget i Cytropiska Larnaca och besegrade AEK Larnaca i Conference Leauge. Matchen innan dess behöver vi inte prata någon längre stund om då, enligt mig, det var lågvattenmärket för säsongen. Det är ingen hemlighet att det börjar bli kniven mot strupen för ett underpresterande West Ham. Det är tight i botten och var poäng som laget kan ta är viktiga.

West Ham har under 2023 haft positiva resultat under 2023 då man ännu inte har förlorat hemma detta kalenderåret. Vint mot Everton och Nottingham och även ett oavgjort resultat mot Chelsea.

Enligt David Moyes gjorde det laget gott att få in en match i Europa i detta läge. Moyes själv säger att han har saknat dessa matcher men jag tror även att det är bra för spelarna att relativt enkelt kunna vinna och få lite självförtroende. David Moyes bekräfta även att det finns bekymmer med skador på vissa spelare Coufal och Fabianski var kända sedan tidigare. Antonio, Paqueta och Downes är också de osäkra om de kommer till spel.
Moyes avslutar med att berömma Aston Villas manager Unai Emery men även Aston Villa som klubb för att ha spenderat transferpengarna på rätt ställen.

West Ham United XI

Eftersom att det finns flera frågetecken i truppen idag utgår jag ifrån att dessa inte kommer att starta trots att Moyes inte har bekräfta att fler än Fabianski och Coufal inte kommer att spela.

Areola
Johnson- Aguerd-Ogbonna-Cresswell
Soucek-Rice
Fornals-Bowen-Benrahma
Ings


Come On You Irons!

Eric2023-03-11 19:56:18
Author

Fler artiklar om West Ham