Lagbanner
Inför: West Ham United- Chelsea FC

Inför: West Ham United- Chelsea FC

Hemmapremiär och säsongens första derby väntar på London Stadium under söndagen när Chelsea kommer på besök.

Premier Leauges andra omgång är här och West Ham ställer upp på London Stadium för säsongens första derby hemma mot Chelsea. West Ham ställdes mot Bournemouth i säsongspremiären där 1-1 blev slutresultatet, vilket även blev slutresultatet i Chelseas premiär hemma mot Liverpool.

Sedan senaste matchen har Ward- Prowse presenterats som ny spelare för West Ham, senast i Southampton. Han precis som West Hams första sommarvärvning Edson Álvarez ska enligt Moyes vara redo för spel mot Chelsea. Jag är säker på att bägge kommer att få speltid under matchen mot Chelsea, främst Ward- Prowse då han är van vid Premier Leauge trots att han enbart har tränat med laget i en vecka. Moyes har med tidigare nyförvärv velat ge de tid att acklimatisera sig och av den anledningen tror jag att Álvarez kommer att sakta men säkert kommer att få speltid.

David Moyes hade inget negativt att komma med under presskonferansen tidigare idag gällande skador från premiärmatchen eller föregående veckas träning. Det betyder alltså att Moyes har fullt manskap till Chelsea.

Fabianski fick inte förtroendet senast mot Bournemouth, något som polacken verkade har tagit hårt. Fabianski har varit West Hams etta under flera år men det verkar som att det är ett tronskifte på gång.

West Ham United XI

Areola
Coufal-Zouma- Aguerd-Emerson
Soucek-Paqueta
Bowen- Ward-Prowse- Benrahma
Antonio

Come On You Irons!

Eric2023-08-18 21:41:19
Author

Fler artiklar om West Ham