Lagbanner
Brentford Community Stadium, 2023-11-04 16:00

Brentford - West Ham
3 - 2

Införrapport: Brentford–West Ham
Jarrod Anfallare Bowen, jag gillar det

Införrapport: Brentford–West Ham

Ett ojämnt West Ham krånglar sig igenom på flera fronter. Nu är det Premier League-spel som gäller, och motståndarna är Brentford. Ett Londonderby som kan väga tungt när större skiktningar håller på att forma sig i tabellen.

Det finns mycket godbitar att ta med sig från cupavancemanget i onsdags. Exempelvis Kudus fina mål, Paquetas läckra dribblingar och Aguerds precisa långboll. Men det finns en annan sak, som kanske väger tyngre än allt nämnt ovan. Nämligen att Bowen faktiskt såg ut att trivas i rollen som nia. Han verkar förstå hur de renodlade yttrarna i Kudus och Benrahma vill spela, och rör sig därefter exemplariskt. Framförallt i presspelet, där det såg helt annorlunda ut mot när en viss Jamaican befinner sig  i spetsen. Var detta kanske ett skifte? 

Motståndarna, Brentford, har haft fina resultat under inledningen av säsongen och kommer senast från en 0–2 seger på Stamford Bridge. Mbuemo har klivit fram och gjort målen medan  Toney varit, och är, avstängd från spel efter en bettingskandal. Men helt obräckbara är de inte. Och trots att vi sett svängiga ut i inledningen av säsongen, kommer vi direkt från en stark seger mot favorittippade Arsenal

Vår skadelista är relativt tom. Den större farhågan är våra avstängningar. Paqueta och Alvarez kommer inte att spela, vilket naturligtvis är två stora tapp. Paqueta har legat bakom mycket den här säsongen, medan Alvarez växt in i truppen och blivit en enorm trygghet. Det självklara bytena från Moyes sida vore att sätta Benrahma ute till vänster och sedan Kudus släpande bakom Antonio medan Bowen behåller sin plats till höger. Därefter ett mittfält bestående av Soucek och Ward-Prowse. Men detta är inte vad jag tror kommer att hända. Brentford har under vissa matcher spelat med trebackslinje, vilket jag tror Moyes kommer att följa efter. Inte omöjligt att vi får se både Mavropanos, Benrahma och Kudus från start imorgon alltså. Jag tror vi ställer upp med följande elva:

                                       Areola
         Mavropanos          Zouma          Aguerd
Coufal               Soucek      Ward-Prowse           Emerson
                  Kudus                            Benrahma
                                       Bowen

Med det sagt, är sannolikheten stor att Antonio startar som anfallare mot att Benrahma eller Kudus sätts på bänken. Kom igen nu West Ham.

 

TV: Arsenals fiasko – utslagna ur ligacupen efter förlust mot West Ham
 

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2023-11-03 16:17:00
Author

Fler artiklar om West Ham