Lagbanner
London Stadium, 2022-02-08 20:45

West Ham - Watford

Införrapport: West Ham–Watford

Införrapport: West Ham–Watford

“Back to work” säger vi efter att med minimalistiska marginaler besegrat division sex laget Kidderminster när vi nu är tillbaka i Premier League spel hemma mot Watford.


“Back to work” säger vi efter att med minimalistiska marginaler besegrat division sex laget Kidderminster när vi nu är tillbaka i Premier League spel. West Ham tar emot ett i synnerhet svagt Watford som även bytt tränare sedan vi sist möttes. Men framförallt just nu, vet vi, att det inte spelar någon roll om vi möter ett gäng amatörer eller elva högavlönade atleter, vi måste alltid vara på alerten. 

Många oroade sig i lördags då Zouma olyckligt trampade fel på bollen och såg ut att skada sig. Lyckligtvis visade det sig att “Zouu” är tillgänglig även för morgondagens match. Däremot har Masuaku dragit på sig en knäskada som tvingar in honom i läkarsalen för en noggrannare titt. Trots att han inte briljerat på plan det senaste är skadade spelare det minsta vi behöver. Lanzini som Moyes också uttalat som skadad behöver vila och finns med högsta sannolikhet inte närvarande för spel. Övrigt: Ogbonna, knäskadad. Fabianski, Covid. 

Tillbaks är dock vår anfallare som lyckades få in ett par matcher med Jamaica under semestern, såklart… Hur som helst behövs han för att förgylla vårt targetspel samt för att möjliggöra ytor på kanten till Bowen, en uppgift som Yarmolenko inte lyckats klara av. Watford får också tillbaka säsongens främste målgörare i form av Emmanuel Dennis som ligger på delad fjärde plats i skytteligan tillsammans med bl. a Antonio.
 
Watford har inte vunnit en match sedan oktober då man besegrade Everton med 5–2. Att de kniper tre poäng på London Stadium har jag därmed svårt att tro, men efter matchen vi såg i helgen, där Premier League laget West Ham höll på att falla mot Kidderminster, så ska vi ha i åtanke att inget är omöjligt. Lagens senaste möte är även det ett exempel, där Dennis gav Watford ledningen efter fyra minuter. Men såvida inga nya covidfall eller liknande presenteras, bör West Ham vinna komfortabelt. För trots att Dennis tog ledningen tidigt senast, så blev resultatet 1–4 till “the mighty West Ham”.

Tips: 3–1, Bowen, Rice, Benrahma

Förväntad XI:
Areola
Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell 
Rice, Soucek
Bowen, Benrahma, Fornals
Antonio

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2022-02-07 19:24:59
Author

Fler artiklar om West Ham