Lagbanner
Kehrer lånas ut

Kehrer lånas ut

Kehrer lånas ut resten av säsongen till Monaco.

Ryktet om att Thilo Kehrer skulle lämna nu i januari har pågått ett tag. Nu är det klart. Han lånas ut resten av säsongen till Monaco i franska ligan. Största orsaken till att Kehrer lämnar är stor brist på speltid i West Ham. Ett stundande EM till sommaren är givetvis också en orsak. Kehrer vill få chansen att spela i EM med sitt Tyskland.

Det ingår en möjlighet till att Kehrer lämnar West Ham permanent till sommaren. Det framgår inte i artikeln som jag länkar till om det är en option eller obligation för Monaco att köpa honom. Det har ryktats om båda alternativen. Den lånesumma som det ryktats om är €500 000 och en eventuell köpesumma på €11,5 miljoner. Ungefär den summa som West Ham köpte Kehrer för från PSG sommaren 2022.

Det är förståeligt att Kehrer vill lämna eftersom han knappt fått spela. Varför han fått spela så lite är faktiskt lite märkligt. Visst han är inte första val i försvaret men det är anmärkningsvärt lite han spelat. 50 matcher i West Ham har det hittills blivit och det blir förmodligen inga fler matcher för honom i klubben.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/thilo-kehrer-joins-monaco-loan

Stort tack för din tid i West Ham Thilo Kehrer och lycka till framöver.

Arne Söderlund2024-01-05 11:42:09
Author

Fler artiklar om West Ham