Lagbanner
Leicester City- West Ham United

Leicester City- West Ham United

West Ham beger sig längs M1 norrut till East Midlands för mötet med Leicester City under söndagen. West Ham som i och med segern senast mot Watford hemma återigen finner sig på en fjärde placering i ligan.

West Ham kommer till mötet med Leicester med 40 poäng och en fjärde placering i ligan. Leicester däremot har haft en betungande säsong än så länge. Förutom skador på viktiga spelare har de även fått stå över ex antal matcher på grund av Covid-19.

Presskonferansen med Moyes handlade om Brendan Rogers, Leicesters svajande form, Declan Rice och om Zouma. För att inte fasta vid det sistnämnda så väljer vi att fokusera på fotbollen.

Som vid tidigare matcher nämner Moyes att vi inte är i en position där vi kan underskatta något motstånd. Leicester har haft en tung säsong hittills men Moyes understryker att Rogers är en otroligt skicklig tränare, enligt Moyes är Rogers i toppen av Europeiska tränare. Lägg där till att Leicester har gjort fantastiska saker med hela klubben sedan de vann ligan. Allt i från rekryteringar till uppdatering av träningsanläggningen.

Rice var nämnde i en intervju tidigare i veckan att han vill vinna allt i från Champions Leauge till FA-cupen. Ryktena började genast med att detta skulle vara ett indikation på att han vill till ett annat lag där chansen för detta skulle vara större. Moyes svarade upp på detta med att det är exakt dit West Ham siktar.

West Ham kommer garanterat till spel utan Ogbonna och Masuaku som båda är skadade. Om jag får gissa så skulle jag tro att Moyes gärna spelar med det bästa laget han kan och i den truppen ingår Zouma från start.

West Ham United XI

Fabianski
Coufal- Dawson-Zouma-Cresswell
Soucek- Rice
Bowen-Fornals-Benrahma
Antonio

Come On You Irons

Eric2022-02-12 22:05:46
Author

Fler artiklar om West Ham