Lagbanner
King Power Stadium, 2023-05-28 17:30

Leicester - West Ham
2 - 1

Ligan avslutades med betydelselös förlust mot Leicester

Ligan avslutades med betydelselös förlust mot Leicester

West Ham föll med 2-1 på King Power Stadium mot ett mer laddat hemmalag som gjorde vad de skulle, men som ändå tvingas lämna Premier League.

Moyes roterade en del och Flynn Downes fick chansen från start, han är inte riktigt van vid tempot över en hel match, men han kan nog bli en nyttig spelare på sikt, framförallt om Rice nu lämnar i sommar.

Det var Harvey Barnes som öppnade målskyttet och där har vi en kille att hålla ögonen på under sommaren, då han är alldeles för bra för att följa med Leicester ner till Championship.

I andra halvlek kom 2-0 på nick från Faes. Benrahma hade sedan ett skott i stolpen och Ings missade ett jätteläge genom att skjuta över. 
Men Fornals såg till slut till att West Ham slapp gå mållösa då han mycket snyggt placerade bollen i mål längs marken vid första stolpen, otroligt bra gjort.

Närmare än så kom vi dock inte och Leicester fick avsluta sin sejour i Premier League med vinst, men då Everton vann hemma mot Bournemouth så var den inget värd. 

För egen del hade jag väldigt svårt att gå igång på den här matchen och även om spelarna inte på något sätt ställde ut skorna så upplever jag ändå att vi vunnit den här matchen om den betytt något, det saknades lite skärpa och noggrannhet. 

Med det sagt är jag bara glad att matchen var betydelselös för vår del, det hade varit enormt ångestladdat om den visat sig avgörande.
Ligasäsongen får trots allt ses som ett misslyckande, men vi klarade i alla fall att rädda den och så har vi ju finalen mot Fiorentina framför oss nästa onsdag. 

Det här blir dock min sista match för säsongen så jag vill tacka både svenskafans, läsare och övriga redaktionen så mycket för i år och hoppas att sommaren går fort så vi snart får se Premier League igen.

I’m Forever Blowing Bubbles!

TV: Fornals målskytt mot Leicester

 

JesperJesperWHU2023-05-29 12:10:00
Author

Fler artiklar om West Ham