Lagbanner
Mohammed Kudus klar för West Ham

Mohammed Kudus klar för West Ham

West Ham har signat Mohammed Kudus från Ajax.

West Ham har signat ännu en spelare i sommar från Ajax i mittfältaren/yttern Mohammed Kudus. Kontraktet löper fram till sommaren 2028 + ytterligare ett år i option. Köpesumman är som vanligt hemlig men det rör sig om €44.5 miljoner inklusive tillägg enligt rykten.

Kudus är landslagsman för Ghana. Han har hittills 24 landskamper och sju mål för Ghana. I Ajax har han spelat sedan 2020 och gjort 65 matcher och 17 mål i ligan och drygt 150 matcher totalt. I sin sista match för Ajax avslutade han med hattrick i kvalet till Europa League nu i torsdags. Före Ajax spelade han i danska Nordsjælland.

Jag har drömt om att få komma till Premier League och spela där så det känns väldigt bra att komma till West Ham säger Kudus som kommer spela med nummer 14 på ryggen. Jag kommer göra mitt yttersta för att underhålla fansen och jag kommer ge mitt allt för klubben. Jag kommer fightas för klubbmärket.

David Moyes är väldigt nöjd med att Kudus nu är en West Ham spelare. Han är en suverän talang. Det är också fantastiskt att West Ham nu kan signa en spelare som Kudus vilket visar att vi som klubb kommit längre fram än tidigare.

Som supporter känns det väldigt spännande med en sådan beryktad spelare i West Ham. För av det som jag läst om honom så är han en spelare med stor potenial. Så det ska bli spännande att även se honom spela.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-sign-mohammed-kudus
https://www.whufc.com/news/seven-things-you-need-know-about-new-west-ham-united-player-mohammed-kudus 
https://www.whufc.com/news/direct-goal-threat-mohammed-kudus-analysed 

Varmt välkommen och stort lycka till i West Ham Mohammed Kudus

 

Arne Söderlund2023-08-27 20:16:00
Author

Fler artiklar om West Ham