Lagbanner
London Stadium, 2023-04-02 15:00

West Ham - Southampton
1 - 0

Ödesmatch när Southampton kommer på besök
Tre spelare som måste kliva fram om vi ska klara det här.

Ödesmatch när Southampton kommer på besök

På söndagseftermiddagen väntar en riktig ödesmatch för West Ham då tabelljumbon kommer på besök. En otroligt viktig match för båda lagen där vinnarna kan klättra ovanför strecket.

West Ham kommer till spel med en väldigt ljus startelva, det är faktiskt bara Fabianski och Antonio som är tveksamma till spel och i ärlighetens namn ska inte de spelarna vara skillnaden mellan seger och förlust. 

Hammers form är dock mer svårbedömd då laget inte spelat på två veckor. Före uppehållet blev det stabila segrar mot ett svagt Larnaca och oavgjort hemma mot Aston Villa (vilket får ses som en missräkning).

Vad Southampton beträffar så kommer de från att ha hämtat upp 1-3 till 3-3 sista kvarten mot Tottenham. Dessförinnan föll de hemma mot Brentford och spelade 0-0 mot Man. United. Deras form är således också osäker, men vad vi kan räkna med är att de kommer kriga till sista blodsdroppen och att vi måste se upp för James Ward-Prowse.

För några år sedan hade vi ganska lätt för Saints, men nu har vi faktiskt inte slagit dem på fyra ligamatcher, om det betyder något nu låter jag vara osagt, men det är en trend som vi behöver bryta. Make it happen!

Come On You Irons!

Jesper JesperWHU2023-04-01 07:51:00
Author

Fler artiklar om West Ham