Hammers förlorade rättvist borta mot Olympiakos efter en svag prestation av ett roterande West Ham

Moyes roterade laget och vilade flertalet av West Hams ordinarie spelare. Fabianski som normalt sett står i Europa League fick lämna återbud, samt Coufal med en skadekänning.

Areola
Kehrer, Mavropanos, Ogbonna, Emerson
Ward-Prowse, Soucek, Fornals
Kudus, Ings, Benrahma

Första halvlek inleddes avvaktande av båda lagen med lågt tempo och väldigt få målchanser. Det dröjde dryga halvtimmen  tills Fortounis is Olympiakos kunde vända upp centralt  och med en tåpajj utanför straffområdet skjuta in bollen bakom Areola. West Ham var fortsatt tafatta efter 1-0 målet och på tilläggstid kunde Olympiakos utöka ledningen efter ett inspel som Ogbonna kommer fel på och styr in bollen i eget mål. 0-2 till pausvilan och West Ham stod för sin sämsta halvlek för säsongen.

Andra halvlek inleddes likt den första med ett West Ham som hade svårt att skapa något tryck på Olympiakos. Efter dryga kvarten in i halvleken gjorde Moyes ett trippelbyte och bytte in Bowen, Paqueta och Antonio för att få fart på laget. Bytet gav viss effekt och gradvis började West Ham ta över spelet mer och mer. Det dröjde dock till 87e minuten innan reduceringen kom, Paqueta fyllde på efter en svag undanrensning av Olympiakosförsvarare som Paqueta dundrade in reduceringen på volley utanför straffområdet. Efter målet forcerade West Ham för en kvittering utan framgång   och matchen slutade 2-1 till Olympiakos efter en väldigt svag prestation från Hammers.