West Ham - Freiburg
2 - 0

Säkrad gruppseger efter 2-0-vinst mot Freiburg
Glada miner

West Ham såg ut som ett helt annat lag mot vad vi fått se större delen av säsongen och segern var såväl stabil som välförtjänt. Nu kan vi i lugn och ro blicka framåt mot vårens slutspel.

Moyes ställde upp med sin starkaste startelva och West Ham tog också tag i taktpinnen direkt. Redan efter fem minuter hade Paqueta ett avslut i ribban som målvakten inte hade rört.

Ledningsmålet skulle dock komma knappt tio minuter senare. En lysande chippassning av Paqueta frispelade Kudus som startade sin löpning med perfekt tajming och förvaltade friläget på bästa sätt.

Bowen hade senare ett mål bortdömt för offside, men han fick lite revansch när han före paus spelade fram Alvarez som satte 2-0. Ledningen efter första halvlek kändes väldigt betryggande.

Andra halvlek blev mestadels en transportsträcka, det kändes som att Freiburg inte hade energin för att åstadkomma en press för att trycka in de tre mål de behövde för att vända matchen och vinna gruppen.

Trots att spelet hackat under säsongen och i gruppspelet tar vi hem gruppen med 15 inspelade poäng och det är såklart väldigt bra. Gårdagens match var väldigt stabil och kan vi bygga vidare på den så finns det potential för en rolig vår.

Matcherna duggar tätt och på söndag väntar möte med Wolves, hoppas att vi är på tå från början då också.