Lagbanner
Spelarbetyg: West Ham-Newcastle 1-5

Spelarbetyg: West Ham-Newcastle 1-5

Under onsdagen gästades West Ham av årets överraskningsklubb i Premier League, Newcastle. Det blev en ytterst svag kväll från hemmalaget, där flera spelare stod för individuella misstag som blev ödesdigra. Nedan följer matchbetyg på samtliga West Ham-spelare.

Lukasz Fabianski – 1
Många av målen går inte att klandra Fabianski för. Och han står för några riktigt svettiga räddningar som räddar det här från att bli pinsamt på riktigt. Men han får ta på sig det fjärde målet helt och hållet, och det blir målet som är den verkliga spiken i kistan. 

Thilo Kehrer (UT 63) – 1
Matchas mot ASM, vilket inte är den enklaste uppgiften ska sägas. Men har inte riktigt sin dag, och även om han inte är direkt involverad i något av baklängesmålen, är han inte tillräckligt bra idag. 

Kurt Zouma – 1
Ett mål framåt rättfärdigar inte fem bakåt. Väldigt svag insats och är direkt involverad i både det första och andra målet där han står och sover lite grann. 

Nayef Aguerd – 1
Bland de sämre försvarsinsatserna man har sett. Sover på två mål och bjuder på ett. Bättring krävs, direkt. 

Emerson – 1
Ingen bra match från Emerson. Inläggen offensivt är inte tillräckligt starka och han har stora problem defensivt. 

Declan Rice – 2
Jag tycker att han är vår bästa spelare den här matchen. Jag förstår inte riktigt kritiken mot honom den senaste tiden. Vist, han har inte haft en lika bra säsong som de två föregående, men han har fortfarande varit vår bästa spelare den här säsongen. Och visst, han har kanske tappat huvudet någon eller några gånger för mycket i media. Men helt ärligt, vem kan klandra honom i det här läget?

Tomas Soucek (UT 63) – 1
Helt ärligt kan jag inte förstå vad Tomas Soucek gör i en startelva i april 2023. Han springer runt som en yr höna och har inte koll på något alls. Gör ingen som helst nytta i den här matchen.

Lucas Paquetá – 2
Slår bort ganska många bollar, vilket man såklart sak tillåtas göra om man spelar kreativ playmaker. Gör i övrigt en okej match efter omständigheterna. Inget som sticker ut. 

Said Benrahma (UT 63) – 1
Händer inte så mycket från Benrahma den här matchen. Han har sina individuella prestationer lite då och då, men det leder inte till något i den här matchen. Inte hans dag. 

Jarrod Bowen – 2
Det mesta som skapas framåt går via Bowen. Han försöker och försöker att hitta in till Antonio eller skapa något själv, men får inte riktigt till det. Insatsen är en helt okej. 

Michail Antonio (UT 63) – 1
En klassisk ”Michail Antonio-match”. Han stångas, brottas och kämpar, men det leder inte till något alls. 

Vladimir Coufal (IN 63) – 2
En godkänd insats. Ser pigg ut och är delaktig framåt när han kommer in. Baklängesmålen som kommer är väl vad det är, men i det läget kan man inte klandra en ytterback för att han försöker ta mer offensivt ansvar, snarare än defensivt. 

Flynn Downes (IN 63) – 2
Okej inhopp. Ganska anonym, men han är bolltrygg och väldigt självsäker i brytningarna. Hästlängder före Soucek idag. 

Maxwel Cornet (IN 63) – 2
Skapar inte så mycket, men ser väldigt spelsugen ut och är oerhört pigg. Förståeligt efter hans säsong. Hade varit kul att se honom starta någon gång snart. 

Danny Ings (IN 63) – 1
Inget bra inhopp. Han skapar inget överhuvudtaget, men samtidigt är matchen väldigt avslagen när han kommer in. Svårt att klandra honom supermycket för att inte kunna skapa något, men lite mer ska man nog kunna kräva. 

Kasper Ljungström2023-04-07 11:02:00
Author

Fler artiklar om West Ham