Fabianski hade inte så mycket att göra men det han hade att ta hand om gjorde han bra. Utgick tyvärr efter skada.

Vladimir Coufal - 3
Coufal hade många fina räder och även en del bra inlägg efter sin högerkant. Utgick tyvärr i paus med en besvärande häl.

Angelo Ogbonna - 3
Oggy gjorde vad som behövdes. Han tog bra kommando i straffområdet. Mycket bättre idag än förra matchen då han var rätt saktfärdig.

Nayef Aguerd - 3
Var hade vi varit i tabellen om inte Aguerd gått sönder i somras? Han är bossen vi behöver i försvaret. Känns lugn och säker.

Ben Johnson - 3
Johnson gjorde vad som behövdes från honom på hans vänsterkant. Bidrog mer till offensiven än det som varit tidigare. Bytte sida i andra halvlek.

Declan Rice - 4
Man of the match. Oj vad bra han är Rice. Väldigt synd att nog lämnar till sommaren. Hur ersätter man honom? Är bossen på mitten. Ett fantastiskt mål gjorde han också.

Tomas Soucek - 3
Soucek gjorde en helt okej match och var bra. Han är dock en bra bit från sitt fornstora jag. En tveksam trea i betyg. Han skulle behöva få göra några mål för att hitta sitt hem igen.

Said Benrahma - 4
Benrahma var spelsugen idag. Det hände mycket framåt för hans del idag. Två assist. Hoppas han fortsätter så här. Tar också ett bra ansvar bakåt.

Lucas Paqutá - 3
Paqutá tillbaka efter skada. Även han var spelsugen. Några läckra grejer. Rev fram anfallet till 3-0. Behöver dock hitta en mer endproduct framåt där han sätter den avgörande passningen.

Jarrod Bowen - 4
Det känns som att Bowen är på väg att hitta sitt jag från förra säsongen. Väldigt livlig och delaktig framåt. Nära att måla igen med hans högerskott gick i stolpens insida i stället för i mål.

Danny Ings - 4
Två mål från Ings idag i hans första match från start. Det var en strikers mål. På rätt plats vid rätt tillfälle. Hoppas det fortsätter så.

Aaron Cresswell - 3
Närmare en trea än en tvåa i betyg så därför blir det en trea. Darrade till någon gång bakåt men bra delaktighet framåt flera gånger. Första matchen på ett bra tag för honom.

Alphonse Areola - 3
Tog vad han skulle när han kom in i 70:e minuten. Gjorde en fin räddning i slutet.

Michail Antonio betygssätt inte kom in med en handfull minuter kvar. Hann dock nicka in 4-0.

Pablo Fornals betygssätt inte kom in med en handfull minter kvar. Slog det fina inlägget till 4-0.

Manuel Lanzini betygsäsätt inte kom in med en handfull minuter kvar.