Lagbanner
West Ham köper loss Alphonse Areola

West Ham köper loss Alphonse Areola

West Ham har skrivit kontrakt med Areola fram till 2027.

Så var äntligen turerna runt Areola slutförda. Han har skrivit på ett permanent kontrakt på 5 år med ytterligare 1 års option. Transfersumman är som vanligt hemlig men den ligger gissningsvis runt £10-11 miljoner om man ska tro det rykten som snurrat runt.

29 årige Areola säger att det känns suveränt att ha skrivit på för West Ham. Jag kan inte vänta på att den nya säsongen ska börja. Den största anledningen till att jag vill stanna i West Ham är fansens kärlek till mig. Det är väldigt viktigt för mig att jag känner mig älskad och uppskattad och det känner jag i West Ham. Så jag är mycket glad över att bli kvar i klubben.

West Hams manager David Moyes säger att han är väldigt nöjd över att Areola blir kvar i klubben. Han visade verkligen att han är en toppmålvakt förra säsongen. Han har hög kvalitet och mycket erfarenhet. Så jag är verkligen nöjd över att Areola blir kvar i West Ham säger Moyes.

Personligen tycker jag det är jättebra att Areola blir kvar. Han har nu under två säsonger visat att han är en mycket bra målvakt. Först en säsong i Fulham och nu senaste säsongen i West Ham. Jag gissar och tycker att Areola och Lukasz Fabianski nu båda aspirerar på samma vilkor på platsen som förstakeeper. Vilket bara kan vara bra för West Ham.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/alphonse-areola-completes-permanent-west-ham-united-transfer 
https://www.whufc.com/news/eight-things-you-need-know-about-alphonse-areola 
https://www.whufc.com/news/alphonse-areola-i-felt-love-west-ham-united-supporters

Stort grattis till det permanenta kontraktet och stort lycka till i West Ham Alphonse Areola.

 

Arne Söderlund2022-06-27 19:33:00
Author

Fler artiklar om West Ham