Lagbanner
Europa-Park-Stadion, 2023-10-05 18:45

Freiburg - West Ham

West Ham reser till Freiburg

West Ham reser till Freiburg

På torsdagkvällen beger sig West Ham till södra Tyskland och staden Freiburg im Breisgau för vår andra match i detta Europa-äventyr.

Det här blir en match mellan två lag som vann sina första matcher i gruppspelet. Medan West Ham, som bekant, besegrade TSC hemma med 3-1 så vann Freiburg borta mot Olympiakos med 3-2 efter Phillip avgjort i 86:e minuten.

West Ham kommer till spel med en trupp där endast Cresswell är tveksam, vilket ger möjlighet att mönstra valfri startelva. Gissningsvis kommer det roteras en del av förklarliga skäl, inte minst då det väntar ett tufft möte med Newcastle på söndag. 

Vad Freiburg beträffar så ska jag villigt erkänna att den enda spelare jag känner igen är mittbacken Matthias Ginter som ju är tysk landslagsman (även om det för tillfället inte är fullt så slagkraftigt som det brukar vara). Laget befinner sig för närvarande på 8:e plats i Bundesliga. 

Jag gissar att det här kommer bli svåraste matchen i gruppspelet, men trots en roterande elva ska vi vara numret större. Tre poäng skulle vara välkomna, inte bara för segern utan också för att det skulle ge oss greppet om gruppen och andrum inför fortsättningen.

Come On You Irons!

JesperJesperWHU2023-10-04 11:08:59
Author

Fler artiklar om West Ham