Lagbanner
West Han United- Everton FC

West Han United- Everton FC

Vi är återigen tillbaka med Premier Leauge igen efter vårens landslagsuppehåll. West Ham ska försöka studsa tillbaka efter nederlaget senat på Tottenham Hotspurs när Everton kommer ned till London.

Det är två lag som står inför en tuff avslutning på säsongen. West Ham jagar en Champions Leauge plats medan Everton kämpar om nytt kontrakt. En situation som alla anhängare till West Ham givetvis känner igen sig i och detta var något som David Moyes tog upp under presskonferensen. Moyes som hade en lång och framgångsrik tränarkarriär i just Everton har varit med om kampen för ett nytt kontrakt tidigare och beskriver pressen och stressen med att vara i botten när säsongen lider mot sitt slut.
Moyes ger dock beröm till Lampards manskap som har visat upp en hög kvalitet under säsongen men dock under för få tillfällen.
Lampard som idag är tränare för Everton har sina rötter i West Ham men valde senare Chelsea där han också verkade som tränare innan han gick till Everton.

Det positiva som har kommit ut från tränarstaben inför matchen är att Bowen och Coufal är påväg tillbaka. Det ska inte vara omöjligt för båda spelarna att vara med i matchtruppen redan på söndag men det tror jag är ytterst osäkert ändå.

Känslan i truppen verkar vara på topp. Av det man har hört ifrån träningsanläggningen är att gruppen fortfarande växer sig starkare och att alla trivs med varandra vilket självklart spelar en otroligt viktig roll i den framgång som West Ham har haft de senaste åren.


West Ham United XI

Fabianski
Johnson-Zouma-Dawson-Cresswell
Soucek- Rice-Lanzini
Benrahma-Antonio-Fornals

West Ham vann den senaste matchen lagen möttes med 0-1.

Come On You Irons!

eric2022-04-02 21:44:23
Author

Fler artiklar om West Ham