Lagbanner
Wolverhampton Wanderers- West Ham United

Wolverhampton Wanderers- West Ham United

En resa till West Midlands för att kämpa om tre poäng för att undvika nedflyttningsplaceringarna. Verkligen har blivit en annan för West Ham och det är kanske på plats att man börjar inse det. West Ham spelar borta mot Wolves i Premier Leauges 20:e omgång.

År 2023 må har börjat bättre för grabbarna från östra London, men den bistra verkligheten är att mycket mer behöver ske för att West Ham ska befinna sig på säker mark.  Inledningen av det nya året har resulterat i ett oavgjort resultat borta mot Leeds där Rodrigos mål i 70:e minuten snuvade West Ham på en härlig vinst.
Resultatet mot Brentford i föregående match och avancemang i FA-cupen var desto roligare. 0-1 på tavlan, mål av Said Benrahma och West Ham vidare i fjärde gången där, kul.

Matchen mot Wolves är en viktig sådan då endast en poäng skiljer lagen åt. West Ham ligger inför matchen på 17:e plats, strax över på nedflyttningsstrecket. Två placeringar ner hittar vi Wolves på 14 poäng.

West Ham United XI

Fabianski
Coufal- Dawson-Aguerd-Cresswell
Soucek-Rice
Paqueta-Bowen-Benrahma
Antonio

Min personliga förhoppning är att Aguerd, Paqueta och Benrahma får förtroende från start från Moyes. Kehrer har haft det svårt de senaste matcherna enligt mig och ett Wolves som pressar hårt med ett högt tempo tror jag dessvärre inte att Kehrer hänger med i. Paqueta behöver får mer självförtroende och spelglädje. En gnista tändes när han fick sätta straffen borta mot Leeds och jag hoppas att han får en boost av det. Benrahma har enligt mig suttit för mycket på bänken sett till de målchanserna han skapar och offensiven som växer med honom på planen.

Scamacca är dessvärre skadad och den luft-sprakande virvelvinden som heter Antonio kommer får starta i brist på alternativ. Möjligheten finns att sätta en offensiv mittfält högre och vänta med Antonio tills andra halvlek men känner jag Moyes rätt ställer han nog gärna upp med en strider från start.


Wolves har som West Ham underpresterat. Mycket har cirkulerat i de olika sociala kanaler om att det kanske har varit en överprestation för Wolves de senaste säsongerna. Jag är nog mer inne på att de har underpresterat detta året. Laget är bra och bör absolut ligger högre upp än vad det gör i dagsläget. De flesta förlusterna denna säsongen mot Wolves har varit med udda målet där man dessutom två av matcherna spelat med en man mindre.

West Ham får se upp och ta sig an utmaningen med respekt för att knipa till sig samtliga poäng.

Matchen sänds på klassisk strycktipset-tid på Viasats kanaler.

Come On You Irons!

Eric2023-01-13 20:03:40
Author

Fler artiklar om West Ham