Lagbanner
Wolverhampton Wanderers- West Ham United

Wolverhampton Wanderers- West Ham United

Ny förlust för West Ham och den dåliga trenden fortsätter med sju matcher utan vinst i Premier Leauge. 

Podences mål tre minuter in i andra halvleken för Wolves blev matchens enda. Wolves snappade därav åt sig tre blytunga poäng i botten striden. 

West Ham var nära flera gånger att få hål på Sa i Wolves mål men enligt Moyes saknades kvalite i de rätta lägena. Moyes tillägger även att bättre försvarsspel måste till vid omställningar speciellt i situationer likt Wolves mål. 

West Ham hade chanser matchen igenom men som mynnade ut i ingenting. Moyes ser ett bra spel men de får det inte att funka helt enkelt. En del enligt Moyes till de svaga resultaten är att kraven för denna och föregående säsongen har vuxit och samtidigt blir besvikelsen och desperationen högre när resultaten inte kommer. 

I och med förlusten är West Ham nere på nedflyttningsplats på lika många poäng som Everton och Southampton. Till på köpet är det just Everton vi möter nästa match. Är Moyes dagar räknade som manager för West Ham? Och vem, i så fall kan möjligen få ut den sista kvaliten som Moyes pratar om? Oavsett behöver resultaten komma in nu. 

West Ham United XI

Fabianski
Coufal- Aguerd-Ogbonna-Cresswell
Soucek-Rice- Paqueta
Bowen-Antonio-Fornals 

Come On You Irons!

TV: Höjdpunkter från Wolves – West Ham

Eric2023-01-16 23:57:00
Author

Fler artiklar om West Ham