Lagbanner

Många rykten om nyförvärv

Just nu är det många rykten om nyförvärv till Wigan. Men inom kort så ska det nog vara klart ...

Just nu är det många rykten om nyförvärv som huserar till Wigan. Några av dem är Roland Juhasz, (MTK Budapest), Fatih Tekke, (Trabzonspor) och nu senast David Connolly från Leicester City.

Alla är oprövade kort, men det känns som att David Connolly kommer ligga närmast till hands. Leicester har satt ett pris på £3.5miljoner för Irländaren. Ett pris som Wigan utan problem kan matcha. Connolly har denna säsong redan mäktat med 4 mål i fem framträdanden för The Foxes och är genom tiderna en skarp målskytt.

Både Roland Juhasz och Fatih Tekke är landslagspelare för sina länder - Ungern respektive Turkiet, och är utan tvekan duktiga spelare, inga tvivel om det - men frågan är hur de ställer om sig till spel i England och Wigan då de aldrig har testat på spel i någon annan liga förut.

Vad gäller Fatih Tekke så är Arsenal också intresserade. Dave Whelan har dock höjt från £3 till £7.5m efter det att Trabzonspor sagt nej till budet på £3m och efter det att han fått reda på att Arsenal också ska vara intresserade.

Det är spännande i dessa tider, man kan knappt vänta!

Bäcken2005-08-30 12:23:00

Fler artiklar om Wigan