<em>”Jag &auml;r v&auml;ldigt n&ouml;jd med 1 po&auml;ng!”</em>

”Jag är väldigt nöjd med 1 poäng!”

G.B Oftas tränaren, Osman Özdemir, hävdade att dom verkligen hade tur mot Bursaspor

”Bursaspor var överlägsen på alla positioner idag och vi hade verkligen tur som kom undan med en poäng mot dem. Vårt röda kort var helt korrekt, straffen vill jag inte kommentera. Det är svårt att etablera ett spel och möta ett lag som Bursaspor på bortaplan. Dom kommer att avancera i tabellen, det kan jag lova…”

Detta är alltså Osman Özdemirs ord, tränare för våra motståndare Genclerbirligi Oftas, som vi mötte igår på Atatürk stadion i Bursa.

Matchen som spelades kl. 15.00 i en fullsatt stadion, detta trots fastemånaden Ramadan, slutade 1-1 efter ett massivt spelövertag av Bursaspor. Bursaspor lyckades kvittera till 1-1 genom Mustafa Sarp i matchen 85’e minut, detta efter att Oftas tagit ledningen i 84’e minuten genom en mycket tveksam straff slagen av nyinsatte Bülent.
Bursaspor tog alltså sitt fjärde oavgjorda resultat för säsongen. Trots flertalet frilägen och två stolpskott. Snart måste det lossna för laget.

Grattis till 1 poäng, säger vi till G.B Oftas Spor!

Jag väljer att inte gå in på detaljerna samt deras straffsituation och även den missade straffen för vår del då en Oftas spelare i en nickduell, inne i sitt straffområde, satte dubbarna i ryggen på vår anfallare Sinan. Att en nybörjare får döma en match i högsta ligan är en stor gåta för mig.

Som sagt vi ska inte fördjupa oss för mycket på detaljerna, vi har börjat vänja oss vid domarmisstagen…