Tacken från spelarna..

Vi visste om att det skulle bli svår bortamatch mot C.Rize. Men med en ny styrelse, betalda löner och ledare som lovade vinst, så trodde vi att vi var på rätt väg! På plan fans det bara ett lag som visade kämparglöd och motivation och det var inte Bursaspor.

Bursaspor startade med en 4-3-3 taktik, med följande spelare : Yavuz - İsmail, Ömer Erdoğan, Jason, Bekir Ozan - Veli, Mustafa, Sumi, Cihan – Sinan, Tum.
Byten: Sumi ut Yenal in, Ismail ut Orhan in, Bekir ut Pancu in.

Bursaspor kontrollerade matchen i 10 minuter med ett ”pisseskott” på mål. Efter detta tog Rize över matchen helt och hållet . I den 23:e minuten gjorde hemmalaget mål genom Zafer, ett inlägg som Anderson nickar mot vår vikarierande målvakt Yavuz. Som boxar ut bollen mot en helt fristående Zafer som bara har och placera bollen i mål.
Målvaktstabbe men vi kan tillägga att defensiven var under all kritik!

Första halvlek slutade med 1-0 till hemmalaget. I andra halvlek trodde vi, och hade förhoppningar att vi skulle se ett mer kämpande och motiverad Bursaspor, men ännu en gång blev vi besvikna. Rizespor ägde även andra halvlek. Kom till avslut fler gånger, bland annat ett 3 mot 1 läge utan att göra mål. Vad vår defensiv sysslade med undrade alla, rättare sagt vad hela vår lag sysslade med!
Vår största och enda målchans, kom i den 83’e minuten. Yenal som hade kommit in istället för en dålig Sumi, sköt ett skott som hemmalagets back räddade på mållinjen.
I 91’e fick hemmalaget en straff, då assisterande domaren sett något osportsligt och påpekade detta för huvuddomaren, som utan tvekan blåste straff, Fahri gör mål på straffen och matchen slutar 2-0…

Inget snack om saken, Caykur Rizespor var helt klart det bättre laget. Men sättet man förlorar på är helt oacceptabelt! Ingen som kämpar och motivationen var noll!
Efter att en ny styrelse har utsetts och uteblivna löner utbetalats så trodde vi faktiskt att vi skulle se lite nytändning i laget, ett bra välkomnande från spelarna till den nya styrelsen.

Vad ska tränaren och spelarna skylla på denna gång?

För övrigt kan vi skriva att tränaren Bülent Korkmaz var avstängd denna match och fick följa laget från läktaren. Nästa match är hemma mot G.Antepspor som skall spelas inför tomma läktare för att publiken i förra hemmamatchen skanderat ej så lämpliga slagord mot domaren och fotbollsförbundet. Att efter 9 omgångar, bara ha skrapat ihop 7 poäng är illa, riktigt illa!
All anledning till att vi ska vara oroliga.