Bursaspor sparkar Korkmaz! *UPPDATERAT*

Bursaspor sparkar Korkmaz! *UPPDATERAT*

Efter en blixinkallad presskonferans i måndags så sa Bursaspors presstalesman att man kommit överens, att man med omedelbar verkan bryta kontraktet med tränaren Bülent Korkmaz.

Enligt källor från olika Bursaspor sidor på nätet och på TV, så träffades ordföranden Ibrahim Yazici och Bülent Korkmaz direkt efter förlusten i lördagens förlust mot Caykur Rizespor.

Ett beslut togs den kvällen, om att för klubbens bästa, avsluta samarbetet mellan parterna.
Redan dagarna efter den nya styrelsen tillträdde, så hade Korkmaz erbjudits sig att avgå. Men den nytillträdde styrelsen hade insisterat på att Korkmaz skulle fortsätta med sitt jobb i minst en vecka till, beroende på hur Rize matchen skulle sluta och igår komm alltså det officiella beslutet.

Igår kväll träffade tränaren Korkmaz truppen en sista gång. Han önskade truppen all lycka i framtiden och hoppades att de skulle visa alla att dem är bättre än vad tabellen just nu visar.

Bülent Korkmaz blev anställd med stora förhoppningar denna säsong. Hans facit efter nio omgångar är en vinst, fyra oavgjorda och fyra förluster. 
Vi tackar Bülent Korkmaz för allt han gjort för klubben och önskar honom all lycka i karriären

Enligt uppgifter så kommer Samet Aybaba att ersätta Korkmaz. Under dagen så kommer man att skriva kontrakt med denne, då bara formaliteter kvarstår.

Hjälptränaren Yusuf Altintas, för tillfället ansvarig för truppen, tränade truppen under dagens träning inför helgens möte mot Gaziantepspor. Det märkter att det lades extra stor vikt på kortpassningsspelet och press.

Målvakten Vega, som inte kunde närvara pga transport problem från Venezuela och Cihan Haspolatli som har en skada på höger ankel var ej med på träningen.

Bekir Ozan och Egemen Korkmaz som är skadade, fick specialist träning.

Källor:
bursaspor.org.tr
bursasporum.com
bursaspor.net
teksas.org

Ilker Temocin2007-10-23 13:42:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor