Presskonferens med Yavuz och Veli
Yavuz är fundersam...

Presskonferens med Yavuz och Veli

Under en presskonferens förklarade målvakten Yavuz Eraydin och mittfältaren Veli Acar att matchen mot Ankaragücü, som spelas i helgen, kan bli en vändpunkt för Bursaspor och att en seger är ett måste.

Vi är inte i den förut planerade positionen i ligan just nu. Jag är verkligen ledsen över den turbulenta tid som klubben har gått igenom denna säsong för att inte nämna oflytet vi har haft. 
Skador, baklängesmål och konstiga domarmisstag, majoriteten av våra insläppta mål är genom straffsparkar! Men på något sätt tror jag att detta kommer att vända. ”Bakom allt ont finns något gott” heter det. 
Mot Gaziantepspor senast  fick vi en utvisad och en straff. Utöver detta så dominerade vi matchen. Vi gjorde verkligen allt för att försöka vinna den matchen, men med tanke på att vi spelade med 10 man så tycker man att 1 poäng var godkänt. 
Vinner vi mor Ankaragücü så tror jag att det kommer att släppa. 
Hoppas vi sätter stopp för den dåliga trenden efter helgens match
, sade Yavuz Eraydin.

Veli Acar tillägger; Tyvärr så är det som Yavuz säger. Vi har underpresterat. Vi startade ligan bra. Vi har tvärtom spelat ut, speciellt mot storlagen, men tyvärr så lyckades vi inte vinna dem matcherna. 
Att vinna på hemmaplan har satt lite onödig press på oss. På bortaplan har vi heller inte varit effektiva. 
Vi kommer att höja oss inför nästa och kommande matcher. Vi har tyvärr lite väl mycket skador i truppen just nu men vår trupp består av 30 spelare, så det ingen ursäkt. 
Vi måste bara vinna nu! 


Källa: bursaspor.org

Ilker Temocin2007-10-30 19:55:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor