Träningsturnering &#34Mehmetcik Cup&#34

Träningsturnering "Mehmetcik Cup"

Bursaspor var inbjudna till “Mehmetcik cup “ som Denizlispor anordnade. Andra lag som var med var Kasimpasaspor och Manisaspor. Intäkterna från turneringen gick till dem soldaters familjer som har gått bort från terrorist attacker.

Första matchen spelade vi mot hemmalaget Denizlispor och efter fulltid stod det 1-1. 1’a målet gjorde unga och lovande Sercan i första halvlek,  i början av andra halvlek så fick Bekir Ozan sitt andra gula kort och blev därmed utvisad, Caner kvitterade senare. Efter straffsparkar så vann Denizlispor med 5-3 och blev klar för final.

Matchen om 3-4 plats spelades mellan Bursaspor-Manisaspor. Bursaspor tog ledningen genom vänsterbacken Volkan Sen i mitten av andra halvlek.  I den 70’e minuten kvitterade Manisa genom Metin Akan, Bursaspor tog åter ledningen i den 86’e minuten genom Volkan Sen, men återigen så kvitterade Manisa i den 91’e minuten genom Ugur Inceman och ordinarie tid slutade 2-2. Straffsparks tävlingen vann Manisaspor med 6-5.

Det glädjande var att flera av våra ungdomar fick chansen och visa upp sig. Sercan och Volkan Sen tog den verkligen!!
Orhan Alemdar som inte har spelad mycket i år blev skadad.

Källa: Bursasportif.com