Förlust mot Galatasaray

Förlust mot Galatasaray

Årets prestation av Galatasaray då man lyckades vinna matchen mot Bursaspor utan att skapa en enda målchans!

Bursaspor förlorade söndagens ligamatch mot Galatsaray med 1-0.  Tyvärr minns vi denna match som den mer våldamma lagen emellan. Fult spel, filmningar och en direkt dålig fotboll är synonymen för denna match. 

Matchens enda mål gjorde Nonda efter en mycket diskutabel situation då Servet först foular Tum tar bollen, blir tillbaka foulad tappar bollen till Tum igen, foular en gång till samtidigt som Tum spelar bollen till höger. Sarp förlänger vidare mot Bursaspors "bad boy" Ismail, denna slår ett stort hål i luften och bollen hamnar hos en helt friställd Nonda som enkelt kan dra till. Galatasaray enda farliga chans för dagen resulterar med mål. 

Resten av matchen är ett stort ställningskrig med ett Galatsaray som tycktes vara nöjda med en 1-0 ledning och ett ungt agressivt Bursaspor som gång på gång körde fast i sitt anfallspel. Först när Zuniga kom in i mitten på andra började Bursa att skapa halvfarliga chanser. 

På vissa håll anser man att Bursaspor var odrägliga, osportsliga, fula, våldsamma och dåliga i sitt spel. Jag instämmer med er och tänker inte på något sätt vidareutveckla denna diskussion mera. 

Som tur det så kan man om man vill se om denna match då den är en av våra få matcher som sändes av LigTv, folket kunde följa matchen och vet ni vad?
 
Ni var inte mycket bättre ni heller...

Grattis till vinsten!
  

Ilker Temocin2008-01-23 10:51:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor