Hervé Tum: &#34Jag vill stanna i Bursa...&#34

Hervé Tum: "Jag vill stanna i Bursa..."

I en intervju med internetsidan Bursasportif.com föklarade Bursaspors kameruanska anfallare att han väldigt gärna skulle förlänga sitt kontrakt efter sommaren.

Bäste målskytten
Med sina 6 mål (flest i laget), har Tum varit lite av en publikfavorit i Bursaspor denna säsong. Tum som stundtals varit bland dem bättre spelarna i Bursaspor har nästan på egen hand tagit tre viktiga vinster för sitt lag. Detta var mot Ankaragücü, Genclerbirligi och senast mot Kasimpasaspor. Anfallaren säger sig vara imponerad av atmosfären bland publiken, både hemma som på bortaplan.

Behöver vila
Kameruanen, vars kontrakt sträcker sig till alutet på säsongen, säger vidare att han ser fram emot den efterlängtade återhämtningen när säsongen är slut och att han skall söka experthjälp för dem skador som påverkat laget och honom negativt under denna säsong med Bursaspor. "Mitt kontrakt går ut i sommar, om det är så att tränaren och styrelsen bestämmer sig för att satsa på mig inför nästa år med så tvekar jag inte en sekund. Jag och min familj trivs väldigt mycket i staden och i klubben.  Än så länge har jag inte något och klaga på."

Ungdomarna imponerar
Tum påpekade att laget hade en viktig match till helgen mot Besiktas och sade: "Jag vet att våra supportrar kräver mycket av oss i matchen mot Besiktas och jag förstår vikten av hur viktig denna match är för dem. Vi vill verkligen göra dem till lags och vinna det mötet. Blir fansen glade, blir vi glada...".  Avslutningsvis valde kameruanen att lyfta fram sina unga lagkamrater inför helgens match och menade på att spelare som Volkan Sen, Ismail, Serkan och Sercan kommer bidra med mycket för klubben i framtiden.

Ilker Temocin2008-04-23 14:40:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor