West Ham drar i löfte

Premier League klubben West Ham sägs ha lagt upp ett bud för Bursaspors duktiga löfte Muhammet Demir. Demir är just nu i Antalya för att representera landslaget i U-17 EM

Scouter till Premier League laget West Ham är just nu på plats i Antalya för att följa U-17 EM där Bursaspors unga löfte 16 årige Muhammet Demir deltar. Spelaren har för närvarande ett kontrakt med Bursaspor som sträcker sig till 31 Maj 2010.

Turkiska U-17 landslaget ställdes mot Holland och vann det mötet med komfortabla 3-0. Demir hade enligt pressen varit en av dem bättre på plan med bla. ett mål för sitt Turkiet och special studerades av dem engelska scouterna. Eren Albayrak, även han i Bursaspor, gjorde ett mål i den matchen. 

Representanterna från West Ham sägs vara väldigt överraskade av Demir och skall ha lagt upp ett bud på cirka 13 miljoner kronor.



West Ham United är ganska känd för att hitta unga talanger ute i den vida världen som dem senare utvecklar och säljer dyrt till lokala konkurrenter som Chelsea, Arsenal, Manchester United och Liverpool. 

En smart vidareförsäljnings klasul från Bursaspor, är ett måste i detta fallet. 

Även ett annat ungt namn, Fatih Serkan Kurtulus, kan vara på väg att lämna klubben i sommar. Där står dem spanska storlagen Barcelona och Sevilla högst upp på listan av intresserade klubbar. 

Källa ajansspor.com

Ilker Temocin2008-05-05 15:59:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor