Karatepe Cup: Bursaspor 3 - 3 Kayserispor

Match nummer två i Kartepe Cup mellan Bursa och Kayseri slutade utan någon vinnare. Trots detta bjöds publiken på ett målfyrverkeri då man fick se hela sex mål i matchen.

Miniturneringen i Karatepe Cup andra match stod mellan Bursaspor och Kayserispor. Bursaspor har som bekant förnyat truppen en hel del från föregående säsong. Kayserispor har förstärkts kraftigt med ett par väldigt intressanta spelare inför årets säsong.

Bursaspor mönstrade ett ganska så ungt lag i startelvan.

Bursaspor tog ledningen genom pånyttfödde Zuniga i matchens 12:e minut. Men Kayserispor tog över spelet under slutet på den förste halvleken och gjorde tre mål inom loppet av  7 minuter. 37 minuten Saidou, 41:e Mehmet Topuz (straff) och 44:e genom nyförvärvet Milan Purovic.

Matchen fick nytt liv när den unge Bursaspor anfallaren Ismail Özgür kvitterade till 2-3 i 79:e minuten. Nyförvärvet Gökhan Gülec, som spelade för Denizlispor i fjor, reducerade till 3-3 på straff i matchens 86:e minut.

Första matchen spelades mot Diyarbakir som slutade med vinst med 3-0 till Bursaspor.

BURSASPOR: Yavuz Eraydin (60' Yavuz Özkan ) Yenal , Serdar Aziz (46' Ibrahim ), Gutierrez , Emrah Kiraz , Bekir Ozan , Marcelinho (46 Ismail ), Cihan Kaptan , Zuniga (46' Gökhan Gülec ), Volkan Sen (66' Eren ), Sercan Yildirim

KAYSERİSPOR: Souleymanou Hamidou , Koray (79' Durmus ), Ali Turan (66' Eren ), Ragip (79' Furkan ), Alioum Saidou (46' Abdullah ), Julius Aghahowa , Milan Purovic , Delio Toledo (71' Harun ), Mehmet , Aydin Toscali , Mehmet Eren (71' Aziz )

Målen: 12' Zuniga (Bursaspor), 37' Saidou (Kayserispor), 41' Mehmet Topuz (Straff) (Kayserispor), 44' Milan Purovic (Kayserispor), 80' Ismail Özgür (Bursaspor), 86' Gökhan Gülec (Straff) (Bursaspor)