Lagbanner
”Super-Bosse” åker med SvenskaFans till EM i Expedition EM

”Super-Bosse” åker med SvenskaFans till EM i Expedition EM

Det har blivit dags för FotbollDirekts och SvenskaFans stora EM-resa. Tillsammans med Bosse Andersson och SF-supportrar åker vi ned till Tyskland och följer mästerskapet på plats. Vi presenterar Expedition EM.

Fotbolls-EM 2024 är strax igång och FotbollDirekt åker med och följer mästerskapet på plats. Men inte på det klassiska nyhetsrapporterande sättet.

Tillsammans med Bosse Andersson, sportchef i Djurgårdens IF och supportrar från SvenskaFans reser vi ned till Tyskland för att ta tempen på EM. I programmet Expedition EM kommer ni kunna följa ”Super-Bosse” och våra utsända på plats i Tyskland när vi träffar supportrar, hänger med på matchuppladdningar och tar tempen på EM-stämningen.

På SvenskaFans.com, i våra sociala medier och på vår YouTube-kanal FanTV bjuder vi på en spännande resa. Under turnén kommer Bosse att göra flera depåstopp och interagera med de hängivna supportrarna som är på väg till Tyskland för att heja på sina landslag och favoritspelare.

Under resans gång kommer vi plocka upp fans och bjuda på flera olika utmaningar till både Bosse och våra reportrar.

Expedition EM är en resa för våra läsare, och ni kommer kunna vara med och påverka, ställa frågor och interagera med Bosse och FD:s reportrar.

Följ Expedition EM på sajten, på våra sociala medier och på FanTV på Youtube – och häng med på sommarens bästa resa.

SvenskaFans.com2024-06-13 20:00:00
Author

Fler artiklar om EM -24