Adriano lämnar Bursaspor!

Adriano lämnar Bursaspor!

Bursaspors anfallare Adriano De Melo Bezerra har deklarerat att han vantrivs i Turkiet och Bursaspor. Samet Aybaba har gett klartecken för att ömsesidigt bryta brassens kontrakt.

Enligt offiicella Bursaspor källor så kommer klubben att bryta Adrianos kontrakt med omedelbar verkan. Den 27 årige anfallaren anslöt till klubben denna säsong från GAMA (Bra) och hade ett kontrakt på två år.

Enligt uppgifter så fick brassen nog efter förlust matchen mot Eskisehirspor, då han byttes ut på grund av dåligt spel redan i den 35:e minuten. Anfallaren har haft stora bekymmer med att prestera under matcherna i ligan. Det har bara blivit ett mål och den kom i cupen mot Vanspor. Efter den senaste matchen fick fansen nog och visade sitt missnöje mot Adriano, när Aybaba plockade av honom innan halvtids pausen.

Adriano och Aybaba skall under veckan haft långa samtal om spelarens framtid och gemensamt kommit fram till att avbryta kontraktet.

"Jag har haft det tungt i Bursaspor, och känner att jag har svårt att anpassa mig till livet i Turkiet. Det bli bäst för båda parterna att vi går skiljda vägar. Jag önskar Bursaspor all lycka i framtiden."

Tränaren Aybaba har inte haft några större invändningar till beslutet och Adriano har med största sannolikhet gjort sitt i Bursaspor.

Dem ekonomiska bitarna kvarstår i förhandlingarna, som inte tros bli några som helst bekymmer med. 

Ilker Temocin2008-10-22 09:35:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor