Ny Förlust

Aybaba överraskade med att bänka målvakten Ivankov. Ivankov som har fått kritik senaste matcherna eftersom han har släppt in lite “billiga” mål och andra sidan så gav inte Yavuz större säkerhet senaste cupmatchen mot Eskisehirspor.

Bursaspor: Yavuz , Veli (Dk.79 Rodrigues), Serdar (Dk. 33 Fabricio Melo ), Ömer Erdoğan , Mustafa Keçeli , Mustafa Sarp , Yusuf , İbrahim , Romashchenko (Dk. 64 Gökhan Güleç), Zuniga , Sercan

Senecky , Erhan , Ediz , Muhammet , Uğur , Mehmet Çakır (Dk. 81 Mehmet Özdemir), Adem , Lewis , Bilal (Dk. 46 Radoslav ), Özer , De Nigris (Dk. 46 Murat Tosun )

Matchen startade i högt tempo men utan några vidare heta chanser.

21’ minuten så slog Romaschenko in bollen i straffområdet där Serdar Aziz sköt bollen utanför.

32’minuten Serdar Aziz gör misstag i backlinjen där han tappar bollen till De Nigris som tar han om bollen och slår ett fint inlägg till Mehmet Cakir som nickar in 1-0 för Ankaraspor.

Direkt efter detta så byter Aybaba ut Serdar Aziz in kommer Melo.

Efter målet sjönk matchens tempo och första halvleken slutade 0-1.

När 2’ halvlek kom igång, så kom publiken igång ordentligt ,och laget vakna till lite ,hemmalaget pressade motståndarna och höjde tempot.

50’minuten Zuniga nickade bollen i straffområdet till Yusuf som sköt som målvakten räddade.

60’minuten Yusuf slår en fin passning till Romaschenko som avslutar riktigt dålig i et t bra läge.

Återstående minuterna ville Ankaraspor kontra men utan att komma till farliga lägen, Bursaspor ägde bollen utan att komma till riktiga avslut.

Övrigt: Ny förlust och nu är det tredje raka förlusten. En match utan större målchanser men ändå förlorar vi. Aybaba gör fel genom att ta ut Serdar Aziz så tidigt i matchen , Aybaba gör även ett stort misstag när han startar med Ibrahim som defensiv mittfältare en position han aldrig har spelat på. Backlinjen är jag trött på och skriva om.
Publiken var riktigt bra idag och stöttade lagen rejält.
Nästa match är mot Ankaragücü som är i riktigt stort poäng behov spelar Bursaspor som dem gjorde idag blir det ny förlust.