Inför: G.Antep - Bursa
Saknad målschest...

Inför: G.Antep - Bursa

Bursaspor åker till svåra Gaziantep för tre poäng. Yusuf Simsek gör en efterlängtad comeback efter skadan. Fabricio Melo vägrade (!) att åka med till bortamatchen...

Både lagen har poängterat vikten av hur viktig denna matchen är, just innan vinteruppehållet. Därför kommer mötet mot Antep säkert vara likt ett  "krigs scenario" för betraktarna. 

Bursaspor kommer att vara aningen förstärkta sedan mötet mot Trabzonspor i förra veckan. Yusuf Simsek, Mustafa Keceli och Veli gör alla comeback efter skador. Men det stora samtalsämnet innan matchdagen var Melos vägran att åka med laget till Gaziantep. Enligt säkra källor så var anledningen till återbudet, "att det var för lång resa dit". Kan detta kanske vara ett fult drag av brassen för att få lämna klubben innan liga pausen?

Saknas gör Marchelinho, målvakten Yusuf Eraydin och mittfältaren Kirita, alla pga skador.

Gaziantep har alltid varit ett starkt hemmalag. Klubben har liksom Bursa, chansen att hänga på övre skiktet i tabellen och ligger på en åttonde plats i ligan på 22 poäng (samma som Bursaspor). Antep har ett par väldigt indivuduellt duktiga spelare som har styrkan att avgöra matcher på egna hand. Tabata är en sådan som Bursaspor försvaret få se upp med.

Matchen startar klockan 14:00 (svensk tid) och kan följas på www.radyolig.com .



 

Rahmi Ertaban2008-12-20 18:33:34
Author

Fler artiklar om Bursaspor