Förlust och uppehåll
Bursaspor körde fast i Antep...

Bursaspor förlorade bortamatchen mot Gaziantep, ganska klart, med 0-2. Därmed fullbordades förstahalvan av TSL som egentligen började så bra för Bursaspor.

Bursaspor hade varken ork eller styrka att stå emot Antep på bortaplan. Matchen speglade verkligen siffrorna i denna match och även Bursaspors formkurva under avslutande delen av säsongen.

Tabata som verkligen känns för bra för ett mittenlag som Antep, gav sitt lag ledningen i början av matchen. Inhopparen Ibrahim punkterade matchen definitivt i den 84:e minuten efter att Beto haft lekstuga med Bursaspor försvaret och Ivankov och sedermera serverat målskytten.

Än en gång skyllde tränaren Güvenc Kurtar förlusten på spelarmatrialet, kritiken mot denne och styrelsen blir allt större från fansen som kräver mycket mer än så.

Bursaspor får en välbehövlig paus från ligaspelet och nu väntar med största sannolikhet en värvnings karusell av nya utlänningar då hela 4 utländska proffs lämnat klubben under säsongen.