Tacksamhet, avsky och besvikelse...
Det var bara som en sommar förälskelse...

Tacksamhet, avsky och besvikelse...

Yusuf Simseks övergång till Besiktas blev en lyckad affär för Bursaspor. Aydin och Tuna till Bursaspor, två örnar som får lära sig simma med krokodilerna.

Under flera veckor var Yusuf övergång till Trabzonspor en av dem stora nyheterna på den turkiska transfer marknaden. Frågan var aldrig om han skulle gå till Trabzon, utan vad det skulle kosta Trabzonspor att lösa ut Yusuf från Bursaspor. En enkel katt och råtta lek...

Som en blixt från klar himmel kom beskedet, Yusuf var klar för..... Besiktas!!

Bursaspor skulle ha fått direktiv från Ertugrul Saglam angående en intressant bytesaffär angående premisserna för Yusuf Simseks övergång till Besiktas, som till skillnad från diskussionerna med Trabzon, avklarades på rekord snabb tid.

Bursaspor fick till en riktigt bra övergångsumma samt spelarna Aydin Karabulut och Tuna Üzümcü på köpet. Aydin med en klasul som ger Besiktas förtur på att köpa tillbaks spelaren. Tidigare värvades även ytterbacken Ali Tandogan från Besiktas på ett 2,5 års kontrakt.

Alla dessa tre spelare rekomenderades av Ertugrul Saglam, som var deras tränare i Besiktas. Aydin som bör betraktas som en av ligans stora löften kommer säkerligen att göra mycket gott för truppen.

Vad kan man då säga om Yusuf, som kom till Bursaspor med stora förhoppningar, utnämndes till lagkapten och lämnade stora löften om sina tjänster för klubben bästa?

Tre ord som sammanfattar mina känslor just nu.

1) Tacksamhet
för att din försäljning gav klirr i Bursaspor kassa.
2) Avsky, för att du aldrig förtjänade den kärlek och respekt som denna klubben och dess fans gav dig.
3) Besvikelse, för att du aldrig nådde upp till våra förväntningar.







Ilker Temocin2009-01-12 00:25:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor