Inför: Bursaspor - Hertha Berlin
Tunga pass väntar spelarna under Ertugrul Saglams bevakande öga...

Inför: Bursaspor - Hertha Berlin

Bursaspor skall ta sig an Bundesliga klubben Hertha Berlin i en träningsmatch i Österrike.

Bursaspors träningsläger fortsätter i Österrike. För två dagar sedan spelade vi vår första träningsmatch mot GAK Graz, men matchen fick avbrytas på grund av häftiga skyfall och åska av den österrikiska domaren som ansåg att det äventyrade matchen säkerhet. Då stod det 1-0 till oss där Halil Zeybek hade nätat.

Tempot har höjts ytterliggare på träningarna av Ertugrul Saglam och man märker att spelarna vill bevisa mycket för tränaren innan säsongen startar...

Idag blir det en betydligt svårare match mot Hertha Berlin men samtidigt en intressant värdemätare. Träningsmatcher med så kort tid kvar till säsongen brukar förvisso spelas ganska försiktigt och en 100% besked om var formen står kan vara svårt att tyda. Men spelarna och klubben behöver sådana uppdrag med Herthas kaliber.

Dagens träningsmatch spelas i en liten stad 2 mil utanför Bursaspors läger som är beläget i Bad Tatzmannsdor. Matchen sänds direkt via BursasporTV och kan följas här www.bursasportv.com med start klockan 18:00.

Bursaspor motståndare Hertha slutade fyra i den tyska ligan i fjor, sex poäng bakom mästarna Wolfsburg. I Bursaspor saknas Gökhan Gülec som skadade sig mot Graz och blir borta från träningar i minst två veckor.

På söndag blir det ytterligare en match, även den i bursasportv, mot israeliska Hapoel Tel Aviv.

Kommande matcher i Österrike:

Datum
15 juli: 19:00 Bursaspor: 1 - GAK Graz: 0 (Matchen avrbuten i andra halvlek pga. regn)
17 juli: 18:00 Bursaspor - Hertha Berlin (Tyskland)
19 juli: 17:30 Bursaspor - Hapoel TelAviv (Israel)
22 juli: 18:00 Bursaspor - West Ham United (England)
24 juli: 18:00 Bursaspor - Denizlispor (Turkiet)

Ilker Temocin2009-07-17 16:20:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor